Αποστολές & Πληρωμές


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολή με τα ΕΛΤΑ

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο κατάστημα αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ.

Για παραγγελίες με βάρος 1 kg η χρέωση ανέρχεται σε 2.60€  ανά δέμα, για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι + 0.50 €.


Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις των ΕΛΤΑ στον πίνακα δεξιά ---->


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση + 2,30€ στο εκάστοτε ποσό των μεταφορικών.

*Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για το ακριβές σύνολο των μεταφορικών καθώς αυτό υπολογίζεται με βάση το βάρος.


Αποστολή με εταιρεία courier

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο κατάστημα αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Για παραγγελίες με βάρος έως 2 κιλά τα μεταφορικά ανέρχονται στα 5,50€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) προς όλο το δίκτυο της γενικής ταχυδρομικής. Για να δείτε αναλύτικα το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, κάντε κλικ έδω:
http://www.taxydromiki.com/office-network/

Για παραγγελίες μικρότερες των 80€ και με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών η χρέωση προσαυξάνεται κατά 1.50€/kg. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 κιλά, ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να σας ενημερώσει για τo0ν καλύτερο και φθηνότερο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΤΑ

Η παραλαβή του δέματος πραγματοποιείται από κατάστημα ή Πρακτορείο ΕΛΤΑ. Ο χρόνος επίδοσης ενός απλού δέματος εσωτερικού είναι 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κατάθεσης και υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτισης και αναζήτησης του δέματος  μέσω ειδικού αριθμού barcode, ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμυκηνθεί κατα 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες εάν πρόκειται για νησιωτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.  

*Δέμα με Αντικαταβολή: Κατά την παράδοση του δέματος εισπράττεται το ποσό που έχει ορίσει ο αποστολέας σε μετρητά, το ποσό αυτό αποτελείται από την τιμή του προιόντος + το κόστος μεταφοράς + τη χρέωση αντικαταβολής (2,30€). πχ αν το προιόν σας κοστίζει 15€ και εχει βάρος 3kg το τελικό κόστος με αντικαταβολή ορίζεται σε 15 + 3,60 + 2,30 = 20,90€.


ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Προς Δίκτυο


Παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 13:00 και αφορούν προιόντα που βρίσκονται διαθέσιμα στις αποθήκες μας θα επεξεργάζονται την ίδια ημέρα και θα αποστέλλονται την επόμενη, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για τους χερσαίους προορισμούς του δικτύου και 2-4 για τους νησιώτικους προορισμούς του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. Οι ώρες πάραδοσης ποικίλλουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται αποκλειστικά από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα και ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, ένας εκπρόσωπός μας θα σας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.


*Τα προϊόντα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας είτε πρόκειται για χερσαίους είτε για νησιώτικους προορισμούς του δικτύου της εταιρείας ταχυμεταφορών. Για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εκτός δικτύου
Για περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ (δυσπρόσιτες), με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της εταιρείας. Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας σας ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +302322022223 πριν την καταχώρηση της παραγγελίας σας για να σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να επιτύχουμε την μείωση των εξόδων αποστολής στο μεγαλύτερο δυνατό.

*Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσουμε την παραγγελία των προϊόντων σας έως την ημερομηνία παράδοσης που έχει τεθεί στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας ή εαν δεν διευκρινίζεται ακριβώς η ημερομηνία παράδοσης, εντός 1-3 εργάσιμων  ημερών από την ημέρα που σας αποστέλλουμε την Αναφορά Λήψης Παραγγελίας, εκτός και αν συντρέχουν αστάθμητοι παράγοντες ή λόγοι ανωτέρας βίας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσουμε την παράδοση της παραγγελίας σας, θα σας κρατήσουμε ενήμερους και θα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ της παράδοσης της παραγγελίας σε νέα ημερομηνία ή της ακύρωσής της, με επιστροφή των χρημάτων σας.

*Παρακαλώ σημειώστε ότι παραδόσεις δεν γίνονται Σάββατο, Κυριακή, σε Εθνικές επετείους και αργίες.

  • Αποστολή και παράδοση με μέσο της avramidisabd.gr

Η αποστολή με τα μέσα του avramidisabd.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες και ισχύει για την πόλη των Σερρών και τους δήμους Εμμανουήλ Παππά και Βισαλτίας, ωστόσο επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής 2.5€. Η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας.

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας και αφού ειδοποιηθείτε ότι αυτή έχει εκτελεστεί, να έρθετε στον φυσικό μας χώρο και να την παραλάβετε.

Εαν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής από τους παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2322022223 είτε ενημερώστε τον εκπρόσωπο που θα σας καλέσει για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (VISA, MasterCard, AMEX). Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Eurobank. Η ιστοσελίδα avramidisabd.gr σε καμία περίπτωση ΔΕΝ γνωρίζει και κατά συνέπεια ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας έχοντας μαζί την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σ΄ αυτή την περίπτωση (δηλ.πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Με κατάθεση στο λογοριασμό της avramidisabd.gr. Στην κατάθεση σας, πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας.

EUROBANK : 0026.0419.14.0100062542 , IBAN : GR2902604190000140100062542

ALPHABANK : IBAN : GR2301408570857002101004490

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5279 - 051134 - 497, IBAN: GR26 0172 2790 0052 7905 1134 497

Με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση γίνεται είτε με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier «Γενική Ταχυδρομική» είτε με μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται με χρέωση +2.5€ στο τελικό ποσό της παραγγελίας σας.


Scroll