Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Με παράδοση στο εμπόριο λευκών ειδών, κουρτινών, ειδών ραπτικής - κλωστών, ψιλικών και εσωρούχων από το 1909 το όνομα “Αβραμίδης” είναι πλέον συνδεδεμένο με την άριστη ποιότητα, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η επιχείρησή μας “Βασίλειος Αβραμίδης” αποτελεί την 3η γενιά γνήσιων εμπόρων. Με εξαιρετική γνώση του αντικειμένο μας και πολύχρονη εμπειρία εξελίσσουμε συνεχώς την επιχειρησή μας πιστοί στην οικογενειακή παράδοση και την επαγγελματική μας κουλτούρα. 

Κύριο μέλημά μας είναι με γούστο και μεράκι να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από όμορφα και χρηστικά προιόντα που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν το χώρο σας ποιοτικά και οικονομικά. Αυτό το πετυχαίνουμε επενδύοντας ιδιαίτερο χρόνο στην αναζήτηση νέων προιόντων και προμηθευτών ώστε να σας προσφέρουμε μεγάλη ποικίλια, άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές.  Οι αξίες μας και η άριστη γνώση του αντικειμένου μας, μας επέτρεψαν στη διάρκεια των ετών να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. 

Η εκτίμηση που εισπράττουμε καθημέρινα όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε και τη συνεχή διεύρυνση και ανανέωση της γκάμας των προιόντων μας. 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο φυσικό μας κατάστημα, που στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 360 m2 και τεσσάρων ορόφων, στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας Σερρών στην οδό Αθανασίου Αργυρού 20 και να σας γνωρίσουμε από κοντά. 


Scroll